You are here
Home > Shopping > Verdens største handelsdag kommer til Danmark

Verdens største handelsdag kommer til Danmark

Singles Day er globalt den største handelsdag. Særligt i Kina er det den største shopping dag, hvor der sidste år blev gennemført et godt stykke over 1 milliard transaktioner. Nu er dagen ved at komme til Danmark, hvor flere netbutikkeru og fysiske butikker tilbyder rigtig attraktive tilbud til sine kunder.

Opnå store besparelser

På mange måder kan man sige, at Singles Day minder meget om Black Friday. Mange varer nedsættes, og du har som forbruger mulighed for at lave en rigtig god handel. Det kan du blandt andet gøre inden for elektronik, tøj, boliginteriør og sportsudstyr. Det er ikke alle butikker, der er hoppet med på Singles Day vognen endnu, men tendensen er klart, at flere af de største firmaer viser interesse for dagen. Jo flere butikker der gør noget ud af Singles Day, jo bedre er det for dig som forbruger. Det betyder nemlig, at der vil komme større konkurrence om at vinde kunderne, og det betyder i sidste ende bedre tilbud.

Skal jeg købe online eller i fysiske butikker?

Singles Day er ikke så stor herhjemme endnu, at størstedelen af de store butikskæder gør så meget ud af Singles Day. Det er generelt også mest webshops, der har taget Singles Day til sig. Særligt for de mindre eller mellemstore webshops, er det en glimrende mulighed for at gøre lidt opmærksom på sig selv. Hvorvidt du skal købe dine varer til Singles Day online eller offline, kommer helt an på, hvad tilbuddene er. Generelt er det lettere at overskue de mange gode tilbud online, frem for at du skal gå rundt mellem flere forskellige butikker. Vi anbefaler at du både undersøger tilbud online og offline, hvis du ønsker du de største besparelser, som fx på https://singlesdaydanmark.dk/

Jo tidligere du er ude jo bedre

Særligt på de større shoppingdage som Black Friday, handler det om at være ude i rigtig god tid, hvis du gerne vil have fingrene i de bedste tilbud. Der er ikke helt den samme konkurrence blandt forbrugerne på Singles Day, så her behøver du som udgangspunkt ikke at slå vejr foran på butikken flere timer før åbningstid. Dog skal du regne med, at du kan vælge mellem et større udvalg af varer, jo tidligere du kommer ned i forretningerne, eller jo før du får tændt computeren. Det er særligt på de bedste tilbud, at der er et meget lille parti, hvor du skal være hurtigt, hvis du vil gøre brug af tilbuddet. Sørg for at få lagt en plan for Singles Day, så du ved lige præcis, hvad og hvor du skal købe.

Top