You are here
Home > Shopping > Køb billigt elektronik på Black Friday

Køb billigt elektronik på Black Friday

Mangler du et nyt fjernsyn, en ny computer eller måske en ny vaskesøjle, der kan erstatte din afdankede og ineffektive løsning? Nyt elektronik er generelt set rigtig dyrt i Danmark, hvor butikkerne er nødt til at tage overpris for produkterne pga. afgifter og udgifter til import. Derfor betaler vi i Danmark minimum 25 % mere for vores elektronik end i f.eks. Tyskland, men dette er der råd for, hvis du er smart og handler al din nye elektronik på Black Friday!

Black Friday er som juleaften for elektronik-nørder!

Hvis du spørger en rigtig elektronik-nørd, hvornår det egentlig er juleaften, så vil du ofte opdage, at deres juleaften ikke helt falder på samme tid af året, som alle andres jul gør. De vil nemlig svare Black Friday, hvor de kan få afløb for deres elektroniske mani ved at købe ekstremt billigt elektronik, der ikke går på kompromis med kvaliteten af selvsamme. Black Friday er nemlig den helt store elektronikdag, hvor samtlige fysiske og net-baserede elektronikbutikker holder kæmpe udsalg på deres eksisterende varer – til glæde for både dem selv og os forbrugere! Der er utrolig mange penge at spare, hvis du sidder klar fra midnat natten til Black Friday, hvor alle netbutikkerne går i luften med deres tilbud, men det er også med at være hurtig, for tingene bliver mange gange udsolgt på få minutter!https://www.thecopenhagenexperience.dk/wp-admin/post-new.php#category-add
Det kan i denne sammenhæng være særligt brugbart at bruge sider som f.eks. cybermondaydanmark.dk/black-friday/, som hele dagen igennem vil forsøge at holde dig opdateret på sammenligninger af tilbuddene fra de forskellige butikker på Black Friday!

Elektroniske varegrupper, som du bør være særlig opmærksom på…

Det store udsalg flyver afsted, og du har langt om længe fået adgang til din yndlings elektronikbutik. Her er det vigtigt, at du ikke nødvendigvis bare lægger alle varer i kurven og tjekker hurtigt ud – der kan være nogle ting, som du skal være opmærksom på, inden du betaler regningen. Her er det specielt computere, som vi hentyder til, hvor specifikationer kan have stor indflydelse på, hvad salgsprisen bliver. Det er derfor nødvendigt, at du gennemgår computeren, inden du køber den for at se, hvad du egentlig får for pengene!
Det er dog ikke kun computere, der kan vise sig at skuffe, når de rammer dit dørtrin. Tv og udstyr hertil er også et område, der ofte er meget uklart og udvisket, hvilket gør, at du måske betaler for mange penge for et decideret dårligt fjernsyn, selvom det er voldsomt sat ned. Gør derfor dit hjemmearbejde inden Black Friday: Undersøg nøjagtigt hvilke specifikationer, du skal bruge, og gå målrettet efter disse, når du sidder klar ved midnat natten til fredag!

Det er dog vigtigt at slå fast, at det normale princip mellem pris og kvalitet er det samme, selvom der er udsalg: Jo højere en pris du betaler, desto højere kvalitet vil du normalvis også opleve af produktet!

Billede:Viaggio Routard

Top